2024. július 2., kedd

Katalógus

Hosszabbítás

eKönyvtár

Weboldalaink

Influenszerek, trollok, adathalászat – hogyan védhetjük meg gyermekeinket (és magunkat)?

0
Influenszerek, trollok, adathalászat – hogyan védhetjük meg gyermekeinket (és magunkat)?

Dátum/Időpont
2024. 06. 07. péntek
17:00–18:30

Helyszín
Központi könyvtár
Központi könyvtár, Szeged, Dóm tér 1–4.


Előadó: Klausz Melinda közösségi média specialista

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

„A social media tér napjainkban ugrásszerűen fejlődik. Ahogyan a lehetőségeink, úgy a visszaélések is radikálisan nőnek, az adathalászat területén tavalyi évhez viszonyítva megduplázódtak a banki csalások számai.
A bankszámlánk mellett az adatainkra, a közösségi média felületeinkre is sokan pályáznak, hiszen ma már egy átlagember felületei is ugyanúgy értékesek.
Amíg azt hisszük, hogy az influencerek csak a termékek és szolgáltatások promótálásával keresik a kenyerüket, érdemes szembenézni azzal is, milyen hatással vannak a piaci, gazdasági vagy éppen közéleti folyamatokra.
A mesterséges intelligencia fejlődésével pedig mindez felfokozódik, összemosva a valódit a létrehozott tartalmakkal, személyekkel.

Klausz Melinda, közösségi média szakértő az iWiW óta foglalkozik céges social media kommunikációval, 11 könyvet írt a témában, rendszeres előadója konferenciáknak és egyetemi képzéseknek. Munkáját a marketing szakma közel 30 díjjal ismerte el, köztük az Év Marketing Nagykövete megtisztelő címmel.”

A rendezvény helyszíne az 1. emeleti közösségi tér.


Kategóriák:

Címkék: